marți, 2 iulie 2013

2 Iulie 2013, Marti, cand implinesti 2 ani


In urma cu 24 de luni, intr-o zi frumoasa de vara, te aveam in burtica, ascunsa, protejata, numai a mea. La ora 23.50, sambata seara, ai decis sa devii independenta si sa respiri pentru prima oara acelasi aer cu noi, parintii tai. Ai venit pe lume furioasa, grasana, cu mult par si perfecta!
 
Imi amintesc in lacrimi si in cel mai mic detaliu acea clipa incarcata de o emotie aproape palpabila, acea clipa cand te-am privit pentru prima oara ... si un gol din suflet pe care nu credeam ca il am s-a umplut instantaneu cu lumina, iubire, responsabilitate, dragalasenie, speranta, frumusete si toate cuvintele frumoase prezente in vocabularul tuturor limbilor de pe acest pamant.
Tu, Anya Ilinca, fiica noastra, dospita bine in pantecul meu, ai aparut pe lume ca o minune micuta si dragalasa, pe 2 iulie 2011, la maternitatea spitalului Cantacuzino si ai decis ca imediat sa ne umpli viata cu cel mai fabulos sentiment din lume: drgaostea de parinte.

Azi sarbatorim doi ani grozavi, perfecti, minunati de cand suntem impreuna, de cand suntem cu adevarat o familie, un nucleu compact si intact de dragoste si de bucurii zilnice care ne modeleaza viata in culori neimaginate inca, in sunete nerostite vreodata, in sentimente, ganduri, emotii incapabil de a fi descrise corect de cuvintele omenesti.
Azi este ziua ta, cea mai importanta zi din an pentru parintii tai. La Multi Ani, draga mea! Te iubim si te adoram, iti imbratisam cu trupul si cu sufletul fiecare particica din tine si iti oferim spre vesnicie promisiunea ca iti vom fi alaturi pe fiecare milimetru din drumul tau in viata, chiar si atunci cand fizic nu vom mai fi. La Multi Ani, draga mea!

Un comentariu:

  1. Ce amintiri emotionante! Asa ceva nu se poate uita niciodata, si eu pastrez profund in suflet acel moment cand am devenit mama! A fost cea mai frumoasa zi din viata mea! La fiecare zii de nastere, retraiesc acele clipe minunate, cu toate ca au trecut aproape 4 ani. La Multi Ani si Sarbatori Fericite!

    RăspundețiȘtergere